www.skjervengard.no
Hjem Om Skjerven gård Historikk Kontakt oss Aktiviteter Hest Lefse- og flatbrødkurs Nordmarkshonning Julemarked 2011 2012 2013 2014 Utleie av drengestua Maridalen Linker

Hjem > Aktiviteter > Julemarked > 2013 >  EKTE GÅRDSJULEMARKED
"Er det no' spesielt nytt i år...?" spør jornalist i Nordre Aker Budstille Kristin Haga.

EKTE GÅRDSJULEMARKED

Tori Bakke

2013-02-03

"Nytt...?" svarer jeg. Det skal ikke være noe nytt! Unger har så mye i dag - mye støy, stress, mas og jag, elektronikk...

Så det trenger ikke være noe nytt!

Her kan de rose ned og kose seg på hesteryggen, rundt bålet med nissen, høre julefortelling på låven og spise julegrøt...!

Det er 8. året vi holder på og tanken bak det hele var at for noen år siden skulle det være så stas å dra på senteret for å hilse på "senter-nissen" og si hva man ønsker seg til jul. Stakkars unger, tenkte nå jeg, er det det minnet man skal ha om nissen og førjulstida....

Da sybtes vi det var hyggeligere å invitere barn og familier hjem til oss og oppleve en ekte bondegård midt i Oslo. Og det har vi lykkes med synes jeg!

Vi satser på å skape OSLO'S BESTE JULEMARKED, sammen med våre fantastiske hjelpere, og er så absolutt et godt alternativ til Folkemuseet.

Hvorfor? Her er god parkeringsplass, ingen bilkø, nærheten til dyrene og gården, nær og hjemmekoselig julehygge, verdens beste nisse som har tid til alle barna og har no' godt i sekken, hjemmelaget julegrøt. Håndplukkede utstillere av høy kvalitet, høyhopping og saueklipping. Salg av gårdens Nordmarkshonning, og ikke minst verdens bestelefser som selges i drengestua - på vedfyrt takke! Trenger jeg å si mer ?


dot


Aktuelt:


Ridning

Høsten 2019:

Ridekursene for høsten er fulle. Vennligst ta kontakt pr epost: post@skjervengard.no for evt venteliste til høsten.


Les mer...

Skjerven gård starter opp igjen 7. oktober 2019
Grønn omsorg i Storbyen

Skjerven gård har vært pioner for Inn På Tunet virksomhet i Oslo og tilbyr aktiviteter rettet mot personer med demens eller en tidlig kongnitiv svikt.


Les mer...


Lefse- og flatbrødkurs 2019

Ledige kurs fra og med februar, Se under linken Lefse- og flatbrødkurs for mer info om kurset.


Les mer...

Nordmarkas gull !
Nordmarkshonning

Honning fra slutten av oktober. 

Skjerven har redusert antall kuber så honningmengden er begrenset.


Les mer...

Bilde av Skjerven gård
Skjerven gård, Maridalsvn. 469, 0890 Oslo - Kontaktinformasjon