www.skjervengard.no
Hjem Om Skjerven gård Historikk Kontakt oss Aktiviteter Hest Lefse- og flatbrødkurs Nordmarkshonning Julemarked 2011 2012 2013 2014 Utleie av drengestua Maridalen Linker

Hjem > Aktiviteter > Julemarked > 2013 >  EKTE GÅRDSJULEMARKED
"Er det no' spesielt nytt i år...?" spør jornalist i Nordre Aker Budstille Kristin Haga.

EKTE GÅRDSJULEMARKED

Tori Bakke

2013-02-03

"Nytt...?" svarer jeg. Det skal ikke være noe nytt! Unger har så mye i dag - mye støy, stress, mas og jag, elektronikk...

Så det trenger ikke være noe nytt!

Her kan de rose ned og kose seg på hesteryggen, rundt bålet med nissen, høre julefortelling på låven og spise julegrøt...!

Det er 8. året vi holder på og tanken bak det hele var at for noen år siden skulle det være så stas å dra på senteret for å hilse på "senter-nissen" og si hva man ønsker seg til jul. Stakkars unger, tenkte nå jeg, er det det minnet man skal ha om nissen og førjulstida....

Da sybtes vi det var hyggeligere å invitere barn og familier hjem til oss og oppleve en ekte bondegård midt i Oslo. Og det har vi lykkes med synes jeg!

Vi satser på å skape OSLO'S BESTE JULEMARKED, sammen med våre fantastiske hjelpere, og er så absolutt et godt alternativ til Folkemuseet.

Hvorfor? Her er god parkeringsplass, ingen bilkø, nærheten til dyrene og gården, nær og hjemmekoselig julehygge, verdens beste nisse som har tid til alle barna og har no' godt i sekken, hjemmelaget julegrøt. Håndplukkede utstillere av høy kvalitet, høyhopping og saueklipping. Salg av gårdens Nordmarkshonning, og ikke minst verdens bestelefser som selges i drengestua - på vedfyrt takke! Trenger jeg å si mer ?


dot


Aktuelt:


Ridning

Høsten 2023:

Det er ikke ledige ridetimer høsten 2023. Send mail til post@skjervengard.no om du ønsker å stå på venteliste. Alle rideelever må være fyllt 10 år.


Les mer...

Ta kontakt for ledige plasser
Dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demens

Fra 1/1-24 vil dagaktivitetstilbudet på Skjerven gård være i regi av Oslo Kommune.


Les mer...


Lefse- og flatbrødkurs 2023

Ta kontakt på mail post@skjervengard.no om du er interessert i kurs. Helst grupper på 4-5 personer. Se under linken Lefse- og flatbrødkurs for mer info om kurset. 


Les mer...

Bilde av Skjerven gård
Skjerven gård, Maridalsvn. 469, 0890 Oslo - Kontaktinformasjon