www.skjervengard.no
Hjem Om Skjerven gård Historikk Kontakt oss Aktiviteter Hest Lefse- og flatbrødkurs Nordmarkshonning Julemarked Utleie av drengestua Maridalen Linker

Hjem >  Gården for samhold og glede - et sted å høre til.
Til deg som trenger et stede å reise til på en fredag....

Gården for samhold og glede - et sted å høre til.

Et tilbud for deg fra 18 år og oppover som ønsker å komme på gård for å være sammen med dyr og/eller drive med gårdsaktiviteter, eller bare være...

Fredager kl. 11-15. Starter med lunsj og avsluttes med kaffe og sveler/vafler mm. Du velger selv hva du vil gjøre/være med på. Ta kontakt for mere informasjon.

 

Lam

Hest og jente

KattAktuelt:


Ridning

Høsten 2023:

Det er ikke ledige ridetimer høsten 2023. Send mail til post@skjervengard.no om du ønsker å stå på venteliste. Alle rideelever må være fyllt 10 år.


Les mer...

Ta kontakt for ledige plasser
Dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demens

Til deg som har demens og har et ønske om en aktiv hverdag med andre i samme situasjon. Du kan ha et ønske om å delta i gårdsarbeid,  turer i nærmiljøet, stelle dyrene mm. Her kan du ha et sosialt fellesskap sammen med andre i samme situasjon.

Ta kontakt med oss på Skjerven gård for en uformell prat og velkommen til et besøk. 

 


Les mer...


Lefse- og flatbrødkurs 2023

Ta kontakt på mail post@skjervengard.no om du er interessert i kurs. Helst grupper på 4-5 personer. Se under linken Lefse- og flatbrødkurs for mer info om kurset. 


Les mer...

Bilde av Skjerven gård
Skjerven gård, Maridalsvn. 469, 0890 Oslo - Kontaktinformasjon